Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Φεγγαράκι μου λαμπρό...

Επιτέλους μετά από πολύ καιρό μπόρεσα να απολαύσω την αγαπημένη μου Αποκριά!
Τώρα που μεγάλωσε και η Κωνσταντίνα, βρήκα χρόνο να ράψω στολές - μέχρι και δική μου - να λάβουμε μέρος σε πάρτι και αποκριάτικους χορούς και να διασκεδάσουμε οικογενειακά! Στο koritsiagiaspiti μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τις παιδικές στολές που σκαρώσαμε. 

Ψάχνοντας τις φωτογραφίες από προηγούμενες κατασκευές, βρήκα ένα κρεμαστό διακοσμητικό που είχα φτιάξει καιρό πριν για έναν μπεμπούλη. Ο μπεμπούλης, βέβαια, έγινε αντράκι, αλλά δεν πειράζει, έστω και καθυστερημένα να τι του είχα φτιάξει για το δωμάτιό του. 



Επειδή η μανούλα του είναι φίλη και ξέρω πόσο αφοσιωμένη και παθιασμένη μαμά είναι, δε το άφησε ποτέ το παιδάκι της μόνο να μετράει προβατάκια για να κοιμηθεί. Όμως, ελπίζω αυτή η σύνθεση να έδωσε χρώμα και χαρά στο δωμάτιο του μικρού Θωμά.




Καθώς φτάνουμε στο τέλος της Αποκριάς, εύχομαι σε όλους να περάσετε πολύ όμορφα, καλή Καθαρά Δευτέρα και καλή Σαρακοστή.

2 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Πολύ όμορφη κατασκευή, όπως πάντα, αδερφάκι! Φιλάκια πολλά και καλά να τα περάσετε!

Καλλιτεχνί-Ζω είπε...

Πανέμορφο διακοσμητικό Εύα!!!
Καλή Σαρακοστή!!!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...