Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΜΙΑ ΝΙΚΗ, ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΜΠΛΟΓΚΟΛΟΓΊΑ...!



Καλησπέρα σε όλους!

Η βροχή έπιασε για τα καλά και δε φαίνεται να έχει διάθεση να σταματήσει άμεσα. Να μια καλή ευκαιρία, λοιπόν, για διαδικτυακή δράση!!!

Καταρχήν να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί τελικά η Eefje κι εγώ είμαστε οι νικήτριες του GIVEAWAY της Zoe.K από το stripes ' n' buttons και όπως με ειδοποίησε η Zoe.K σε λίγες μέρες οι χειροποίητες καρφίτσες της από felt, Felix και Bubbles, θα φτάσουν σπίτι μου!!! Ζωή, ευχαριστώ για μια ακόμη φορά!

Επίσης, κατάφερα να τελειώσω το κολιέ που θα κάνω δώρο στην αδερφούλα μου, ύστερα από ατελείωτες ώρες ώριμης σκέψης (χι χι!) που πέρασα κοιτάζοντάς μέχρι να αποφασίσω το πως θα συνθέσω όλα τα στοιχεία, πως θα τα δέσω και αν θα αρέσει στην αδερφή μου έτσι ή αλλιώς... Και τελικά, αφού το κούρασα το θεματάκι πάάάρα πολύ, νομίζω ότι βρήκα το καλύτερο για τη sister, που της αρέσουν τα πιο αρμονικά και όχι κραυγαλέα αξεσουάρ.


(Pon pon από παλιά μπλουζάκια μας, χειροποίητες μπαλίτσες felt και πλαστικές χάντρες)

Τέλος, παρόλο που έφτιαξα το blog μου καιρό πριν, είμαι πολύ αρχάρια ακόμα στο θέμα της μπλογκολογίας (λεξιπλάστρια, ε?), μιας και δεν είχα ασχοληθεί πολύ μέχρι πρότινος. Προφανώς, δεν ήξερα τι έχανα! Είναι τέλεια αυτή η μεγάλη παρέα που δημιουργείται και έχω παθιαστεί, οπότε τον ελεύθερό μου χρόνο τον περνάω κολλημένη μπροστά στον υπολογιστή χαζεύοντας και διαβάζοντας ένα σωρό blog με ωραίες ιστορίες, σκέψεις και ιδέες για δημιουργία. Ευχαριστώ όλες όσες έχετε αρχίσει να παρακολουθείτε το blog μου και υπόσχομαι να το εμπλουτίζω τακτικότατα!

Φιλιά σε όλους!




4 σχόλια:

Anzouya είπε...

Τέλειο το κολιεδάκι! Σχετικά απλό αλλά και πολύ ιδιαίτερο. Σίγουρα θα αρέσει στην αδελφούλα σου. Αν πάλι όχι, δέχομαι να το υιοθετήσω! ;-) χαχαχαχα

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Το πήρε κι έφυγε...κιόλας! Ναι, όντως, σχετικά απλό, αλλά γι' αυτό σπαζοκεφάλιασα, γιατί κι η sister θέλει σχετικά απλά. Δεν είναι τόσο φαντεζί σαν κι εμένα... χι χι χι!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Anzouya, θα σε στενοχωρήσω! Είμαι η αδερφούλα και το κολιέ πολύ μου ερέσει! Ηδη έχει κάνει πάταγο μεταξύ φίλων!!!Ευχαριστώ αδερφούλα για το υπέροχο δώρο. Και καθώς εμένα τα χεράκια πιάνουν στη μαγειρική θα σου φτιάξω κουλουράκια!!!
Ευγενία

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Ωωω! γιούπι! κερδισα και κουλουράκια! Τα θέλω με σοκολατίτσα,ε? thanks sister!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...