Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

μια μπλουζίτσα για ένα στρουμφοπάρτι!



Γεια σας, γεια σας!

Τι κάνει η όμορφη παρεούλα μας; Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά, κεφάτους και πολύ δημιουργικούς!
Σας ευχαριστώ ακόμη μία φορά για όλα τα γλυκά σχόλια που μου αφήνετε, αλλά και για τις επισκέψεις σας στο μπλογκάκι μου.

Πάνω που έλεγα ότι η μπέμπα μας άρχισε να συμπαθεί λιγάκι τον ύπνο και να τον εκτιμάει, μπήκαμε σε φάση με έντονο το "άγχος του αποχωρισμού", καθώς λέγεται, και μόλις πάει να κλείσει το βλεφαράκι της και να τη βάλω στη κούνια, το μάτι γαρίδα!  Το μαϊμουδάκι μου είναι γαντζωμένο στην αγκαλιά μου και δε λέει να ξεκολλήσει! Κι εγώ το απολαμβάνω, βέβαια, όσο μπορώ, μιας και μεγαλώνει και αλλάζει πολύύύ γρήγορα και σε λίγο δε θα θυμάμαι τα βρεφικά μας καμώματα!

Η δημιουργία που θα σας δείξω σήμερα είναι και πάλι εμπνευσμένη από τα αγαπημένα στρουμφάκια και πρόκειται για εορταστική μπλούζα για μια μικρή φίλη που γιορτάζει! Η μαμά Πηνελόπη μου έστειλε ένα e-mail, ζητώντας μου να φτιάξω μια μπλούζα με τον αριθμό 4 και τη στρουμφίτα για την κόρη της, μιας και της ετοιμάζει ένα πάρτι με θέμα τα γνωστά σε όλους μας μπλε χαριτωμένα πλασματάκια! Και βέβαια, με πολύ ενθουσιασμό δέχτηκα!

Για τη στρουμφίτα χρησιμοποίησα τσόχα, ενώ τα υπόλοιπα υφάσματα είναι βαμβακερά, όλα απλικαρισμένα στο χέρι.



κι ένα κοντινό πλάνο στην πρωταγωνίστρια...



τη μπλούζα συνοδεύει και η ασορτί στέκα για να ολοκληρωθεί η αμφίεση της εορτάζουσας, της οποίας ελπίζω να αρέσουν πολύ και να τα ευχαριστηθεί.



Κι αν αναρωτιέστε τι είναι αυτός ο υφασμάτινος κύβος που στηρίζει τη στέκα, τότε προφανώς δεν έχετε δει τις τελευταίες δημιουργίες της Ευγενίας!

Καλό βράδυ σε όλους σας!






15 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Εγώ είχα την ευκαιρία να θαυμάσω τις δημιουργίες σου σε ιδιωτική προβολή, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε χορταίνω να τη βλέπω αυτή τη μπλουζίτσα!! Έχεις κάνει τόοοοοοσο τέλεια τη Στρουμφίτα που νομίζεις ότι είναι ζωντανή και θα μιλήσει!!

eleni είπε...

Εύα,κάθε στιγμή με την μπομπού σου είναι διαφορετική, καλά κάνεις και την απολαμβάνεις-θα τις θυμάσαι όλες με μια γλύκα στην ψυχή!

Κουκλίστικα είναι αυτά που έφτιαξες για τη μικρούλα-πάντα καλοφτιαγμένα με πολύ μεράκι!
Φιλιά!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Χάρισε στη ζουζουνίτσα σου τις αγκαλίτσες που χρειάζεται τώρα, γιατί μετά από κάποια στιγμή θα θες να τη ζουμπάς και δε θα κάθεται!!
Το μπλουζάκι είναι πανέμορφη και είμαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει η μικρούλα!! Καλό Σαββατοκύριακο!!

Funky Monkey είπε...

Καλησπέρα, Εύα και καλή χρονιά! Να χαίρεσαι καταρχήν το αγγελούδι σου. Όσο για τη μπλουζίτσα που έφτιαξες... είναι καταπληκτική! Καλό απόγευμα!

ειρήνη χειροποιήματα είπε...

Εεεεε... χμμμμ... Βασικά το μπλουζάκι είναι πανέμορφο ήθελα να γράψω, αλλά φαντάζομαι κατάλαβες τί ήθελα να γράψω ;)

debbgoud είπε...

πανέμορφη!!!

Χρυσούλα είπε...

Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!!! Εύα..να την χαίρεσαι την μικρούλα σου!...
Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Pepi είπε...

Πανέμορφη η Στρουμφίτσα! Γοητευτική και τσαχπίνα! Φτιαγμένη με μεράκι! Να'σαι καλά, Ευγενία!! Καλή και δημιουργική εβδομάδα να'χεις!

Taelia88 είπε...

Τι πανέμορφη!!! Μπλούζα και στέκα υπέροχες!!! Η Στρουμφίτα σου είναι φανταστική!!! Τι λεπτομέρεια είναι αυτή!!! Μπράβο!!!
Να την χαίρεσαι την μικρούλα σου και να απολαμβάνεις την κάθε της στιγμή :)
Φιλάκια!!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Να ξέρεις πόσα μου θύμησες..έτσι ήταν η μεγάλη μου κόρη η Ειρήνη..μόλις πήγαινα να την βάλω κοιμισμένη στη κούνια..γαρίδα το μάτι της!

ΓΩΓΩ είπε...

ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ??ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!!!

ΓΩΓΩ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArtAtHome είπε...

ΤΕΛΕΙΑ Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΟΥ ...!!!

Τζέσσυ είπε...

Θα ξετρελαθεί η μικρούλα!!!!!
Μπράβο σου για άλλη μια φορά Ευαγγελία!!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Τι όμορφα πράγματα είναι αυτά;
Φιλάκια ...

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...