Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

παιδική υφασμάτινη γιρλάντα για ένα ... κοτοπουλάκι!


πω πω, πως περνάει ο καιρός... 
πάνε μέρες από την τελευταία μου ανάρτηση κι ακόμη περισσότερος καιρός από τότε που έφτιαξα αυτή τη γιρλάντα που θα σας δείξω σήμερα... Ας πάρω, όμως, την ιστορία από την αρχή.

Στις αρχές Δεκεμβρίου έλαβα ένα e-mail από τη Σούζαν, στο οποίο με ρωτούσε εάν μπορούσα να φτιάξω μια γιρλάντα με υφασμάτινα γράμματα για το μωράκι της, ένα κοριτσάκι που μόλις είχε γεννηθεί! Η Σουζάν ήθελε να διακοσμήσει το κουρτινόξυλο του βρεφικού υπνοδωματίου με τη γιρλάντα, οπότε έπρεπε το μήκος να είναι γύρω στο 1,60 μ, πολύ μεγάλο για τη λέξη "BABY" που ήθελε αρχικά. Το μικρό κοτοπουλάκι της (cheekaki), όμως, αποτέλεσε την τέλεια έμπνευση για να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό. 




Για τα γράμματα χρησιμοποιήθηκε ροζ και λευκό καρό βαμβακερό ύφασμα, πάνω στα οποία έραψα διάφορα τσόχινα σχεδιάκια που έκοψα με το χέρι, όπως πουλάκια, καρδούλες και μπαλόνια. Τα πολύχρωμα λουλούδια στις άκρες της γιρλάντας είναι, επίσης, από βαμβακερό ύφασμα και γεμισμένα με υαλοβάμβακα, όπως και τα γράμματα.


Ζητώ συγνώμη, αλλά οι φωτογραφίες μου δεν είναι και οι καλύτερες... Δείξτε επιείκεια...

Φιλιά πολλά σε όλους!




12 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Είναι πολύ όμορφη
Φιλάκια ...

skepiloges είπε...

ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!! :)

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Αυτή τη δημιουργία δεν πρόλαβα να τη δω από κοντά, αλλά και μόνο οι φωτό μιλάνε από μόνες τους, αδερφάκι!! Οι λεπτομέρειες σε κάθε γράμμα είναι το κάτι άλλο. Μπράβο για την έμπνευση και την υπομονή!!!

Craftlandgr είπε...

αχ ειναι τελειο!!!πολυ ωραια ιδεα για το κουρτινοξυλο!!Καλο τριημερο!!

Vivika είπε...

Αχ είναι τόοοοσο γλυκούλια!

Χαρά Θεοδωρίτση είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Ευαγγελια μου, Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και την ευρύτερη οικογένειά σου, νάσαι γερή,δυνατή και χαρούμενβη πάντα!
Φιλάκια πολλά

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

είναι υπέροχη χρονια πολλα κορίτσι να σε χαιρονται και τους χαιρεσαι

Φιλία είπε...

Χρόνια πολλά Ευαγγελία..... Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να σε χαίρονται!!! Η γιρλάντα σου είναι τρισχαριτωμένη και η δουλειά σου, όπως πάντα, άψογη!!!!
Φιλιά πολλά

ikaxela είπε...

Χρόνια πολλά καλή μου να χαίρεσαι το μωράκι σου και όσους αγαπάς! Φιλιά

eleni είπε...

Χρόνια πολλά,Εύα!

Γλύκα είναι!Τι όμορφα πράγματα φτιάχνετε με την Ευγενία!
Φιλιά!

Unknown είπε...

πολυ ομορφη και πολυ ωραιο το cheecaki σαν ονομα,θα ναι πολυ ομορφο μωρακι,αλλα οχι σαν το δικο σου!!!

LittleSunday είπε...

Εύα καλησπέρα! Θέλω να σε ρωτήσω για πατρόν για ζωάκια, και ειδικότερα για κουκουβάγιες! Είχες φτιάξει παλιότερα κάτι όμορφες κρεμαστές κουκουβάγιες από τσόχα και είχες αναφέρει πού βρήκες το πατρόν! Μπορείς να μου ξαναθυμίσεις;

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...