Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

just married!


Φίλοι μου, τι κάνετε; 
Ελπίζω να είστε όλοι σας πολύ καλά! 

Μύρισε χειμώνας... Θες η βροχούλα, θες η έλευση του Νοέμβρη, σιγά σιγά χειμωνιάζει.
Και μπορεί η περίοδος αυτή να δείχνει μουντή και βαρετή, αλλά λίγο ο ένας από δω λίγο ο άλλος από κει θα φτιάχνουμε τη διάθεσή μας και θα περάσουμε έναν ακόμη πολύ δημιουργικό χειμώνα. Άλλωστε, κάπως έτσι ομορφαίνουμε τις καταστάσεις που ζούμε, με τη συμπαράσταση και τη συμβολή των φίλων, ο ένας με τον άλλο, με καλή καρδιά και απλά πράγματα.

Κάπως έτσι έγινε και με τον πολιτικό γάμο της φίλης μου Λίτσας, η οποία δεν συγκινήθηκε και ιδιαίτερα από την απόφαση που πήρε από κοινού με τον άντρα της να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στο δημαρχείο και όχι στην εκκλησία. Κάθε άλλο θα έλεγα... Το είχε αποφασίσει, με τζιν θα πήγαινε και η όλη διαδικασία δε θα θύμιζε σε τίποτα γάμο... Όμως, δε χρειάστηκε και πολύ... Μόλις εξέφρασε την απογοήτευσή της σε συγγενείς και φίλους, ως δια μαγείας, χωρίς ουσιαστικά να συννενοηθεί κανείς με κανέναν, όλοι σύμπραξαν ώστε να δημιουργηθεί η ιδανική ατμόσφαιρα για τον πιο όμορφο πολιτικό γάμο που έχω δει ποτέ! Και η νύφη κι ο γαμπρός ήταν πανέμορφοι, με τα πιο γλυκά χαμόγελά τους, και ρύζι πετάξαμε και κέφι πολύ υπήρχε, βοήθησαν και οι κύριοι του δήμου που τέλεσαν το γάμο στο να δημιουργηθεί μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η δική μου συμβολή ήταν οι μπομπονιέρες που πραγματικά έγιναν σε χρόνο ρεκόρ, αλλά που οφείλω να ομολογήσω ότι δε τα είχα καταφέρει εάν δεν είχα τη βοήθεια της μητέρας (α, ρε μάνα δύναμη!). Λινές καρδούλες με κρεμαστά μεταλλικά στοιχεία τα αρχικά των ονομάτων του γαμπρού και της νύφης, για να θυμούνται οι καλεσμένοι αυτή τη μέρα.




Με αφορμή τη μπομπονιέρα έφτιαξα και μια κρεμαστή σύνθεση αναμνηστική, δώρο για τους νεόνυμφους, που αποτελείται από τρεις καρδούλες με διαφορετικά μεγέθη στολισμένες με περλίτσες και κορδέλες. Η φωτογραφία την αδικεί... Όμως, σημασία έχει ότι άρεσε πολύ στη φιλενάδα μου και την κρέμασε στο δωμάτιό τους.



Τους εύχομαι τα καλύτερα και με το καλό να δεχτούν και το μπέμπη τους.

Καλό βράδυ σε όλους και φιλιά πολλά.



15 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Να ζήσουν τα παιδιά!!!! Μπράβο αδερφάκι για τις ωραίες δημιουργίες σε πραγματικά χρόνο ρεκόρ!

Gina-Teta είπε...

Να ζήσουν τα παιδια αλλά και εσύ με τις φανταστικές δημιουργίες σου!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Κάθε ευτυχία γλυκιά μου να έχουν, όσο για τις μπουμπουνιέρες..υπέροχες..σίγουρα θα έμπαινα στα..μουλωχτά στη σειρά σαν..συγγενής από μακριά..για να πάρω μία!

ikaxela είπε...

Τελικά αυτά που γίνονται την τελευταία στιγμή είναι και τα καλύτερα. Δε σε φτάνει η ώρα να το επεξεργαστείς και δουλεύει μόνο το ταλέντο και το συναίσθημα. Σε φιλώ πάντα τέτοια!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

πανεμορφες ειναι!
να ζησουν οι νεονυμφοι!
φιλακια φιλη!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Ευάκι μου,να ζήσουν τα φιλαράκια σου και πάντα ευτυχισμένοι!
Για σένα και τη μανούλα,τι να πω!
Χρυσοχέρες και μελόκαρδες!!!!!
Πανέμορφες οι δημιουργίες σας!
Μπράβο,χαρά μου!
Φιλιά σου πολλά,πολλά!!!!!

Pepi είπε...

Υπέροχες μές την απλότητά τους οι λινές καρδούλες! Να ζήσουν τα παιδιά! Και εσύ να'σαι πάντα καλά, να φτιάχνεις τέτοιες ομορφιές!

Μαρία Έλενα είπε...

Να ζήσουν και να είναι ευτυχισμένοι.
Φιλάκια ...

love2love είπε...

γουσταρω τρελα την φαση δημαρχειο απλα πραγματα και πολυ αγαπη οτι θελουμε οχι τζερτζελο τζαμπα και οι μπομπονιερες μουρλια

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

πολυ πολυ ομορφες και ξεχωριστές σιγα και μην δεν τους άρεσε κοριτσι μου !!!!!

alex είπε...

να ζησουν!!!οι μπομπονιερες σου ειναι πραγματικα κουκλιστικες!Ξετρελαθηκα!ειναι τοσο πρωτοτυπες και ομορεγα φτιαγμενες!να σαι καλαααα και ευχομαι να εχεις μια ομορφη,ξεγνοιαστη και δημιουργικη βδομαδα!φιλιααα

Τζέσσυ είπε...

Να ζήσουν οι φίλοι σου!
Πολύ όμορφες και χαριτωμένες οι μπομπονιέρες Εύα!
Καλή συνέχεια...

Unknown είπε...

Συμφώνω μπορώ να πω με τη φίλη σου, καλά είμαστε και χωρίς γάμο,υπερτιμημένος θεσμός για τα χρονικά!να ζήσουν πρα'ολα αυτα! όπως πάντα έβαλες λιτά και όμορφα τις πινελιές σου,ρομαντικές και όμορφες καρδιές!

Κατια Μαρκουϊζου είπε...

Ευακι μου σε παρακαλω στειλε μου την διευθυνση σου στο katitimou@gmail.com για το αναμνηστικο δωρακι σε φιλω

Dizzy button είπε...

Το αποτέλεσμα είναι πολύ ρομαντικό με τις περλίτσες και το αρχικά τους! Πολύ όμορφη επιλογή για μπομπονιέρα! Μπράβο και σε σένα και στην μανούλα! Φιλάκια!!!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...