Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

Γιρλάντες Ονόματα σε καλοκαιρινά χρώματα!


Χαιρετώ όλη την παρέα από την πατρίδα μου, την όμορφη Λευκάδα!

Αφήσαμε γύρω στα τέλη Απριλίου την πρωτεύουσα και μεταφερθήκαμε για την καλοκαιρινή περίοδο στο νησί, όπου έχουμε το εστιατόριό μας. Στην πρωτεύουσα έμειναν και όλα τα υλικά χειροτεχνίας, βέβαια, γιατί ούτε χώρος υπάρχει εδώ, αλλά ούτε και χρόνος, εκτός όμως από μερικές τσόχες και ένα κουτάκια με κουμπάκια που πήρα μαζί μου. Η ξαδέρφη Παναγιώτα με είχε ήδη ειδοποιήσει να φτιάξω μια γιρλάντα για την ανιψούλα της, μια μπουμπούκα που θα ονομαστεί Άρια και ήθελε να κυριαρχούν οι ροζ αποχρώσεις.

Επειδή τα γράμματα του ονόματος είναι λίγα, σκέφτηκα να προσθέσω και κάποιες φιγούρες που θα ομόρφαιναν ακόμη πιο πολύ τη γιρλάντα. Έτσι επέλεξα μια βασιλοπούλα κι ένα παλάτι και ιδού το αποτέλεσμα.


Κι εκεί που έλεγα ότι τέλειωσαν οι κατασκευές τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβρη, η φίλη Ρουμπίνη μου ζήτησε μια γιρλάντα που θέλησε να δωρίσει σε ένα κοριτσάκι που βαφτίστηκε. Ευτυχώς συνέπεσε με την επίσκεψη της Ευγενίας στη Λευκάδα,η οποία μου έφερε επιπλέον υλικά κι έτσι και η Δημητρούλα έχει τώρα τη δική της χειροποίητη γιρλάντα. 
Να μια φωτογραφία από την προετοιμασία...

Σας φιλώ γλυκά κι εύχομαι καλά μπάνια και καλό καλοκαίρι σε όλους!

9 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Όμορφες και οι δύο γιρλάντες.
Φιλάκια ...

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχες!!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Πάντα μας εκπλήσσεις αδερφάκι, με τη φαντασία και την τεχνική σου!!! Πολύ εντυπωσιακή η πρώτη γιρλάντα, δε το συζητώ!!! Αλλά κι ο συνδυασμός των χρωμάτων της δεύτερης πολύ δροσιστικός!!!! Φιλάκια πολλά και καλές βουτιές!

Σοφία είπε...

Α, είναι τέλειες !!!!
Μου αρέσει που στην πρώτη
πρόσθεσες και στοιχεία από
παραμύθι !!!!!

Νίκη είπε...

Ευαγγελία μου είσαι χρυσοχέρα! Είναι πανέμορφες οι γιρλάντες και μου άρεσαν πολύ και τα στοιχεία που προσθεσες στην πρώτη!
Καλό καλοκαίρι στο όορφο νησί σας!!

Pepi είπε...

Υπέροχες και όλο τσαχπινιά οι υφασμάτινες γιρλάντες!! Καλό καλοκαίρι να περάσεις!

ikaxela είπε...

Υπέροχες, καλά μπάνια!

Stavi Papa είπε...

υπέροχες οι γιρλάντες, όπως κάθετι που φτιάχνεις Εύα μου! Ανυπομονώ να γυρίσεις με νέες προτάσεις και δημιουργίες!!!

Evangelia Papacheimona είπε...

τί να πει κανείς!! Είσαι χρυσοχέρα!

Μονόκεροι και μαγικά ραβδιά!

Πέρασε πάνω από ένας χρόνος από την προηγούμενη ανάρτηση...  Ένας χρόνος χωρίς ιδιαίτερες δημιουργίες και σοβαρή ενασχόληση με τα ραπ...