Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΛΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ!



Καλησπέρα σε όλους σας!

Θυμάστε, βέβαια, to GIVEAWAY της Zoe.K. που έλαβα μέρος. Μάλιστα, ήταν και η πρώτη φορά που συμμετείχα σε κάτι αντίστοιχο και ναι, ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑ! Αυτό, βέβαια, μπορεί να το ξέρετε ήδη, από προηγούμενη ανάρτηση. Το νέο είναι ότι η Zoe.K. μου έστειλε κιόλας τα δωράκια μου που είναι super! Θα τα φορέσω και θα βγάλω ωραίες φώτος για να σας τα δείξω.

Στην προηγούμενη ανάρτηση κατέληξα να εξυμνώ τις παλιατζούρες μου...
που σύμφωνα και με τα σχόλιά σας μπορούν να αξιοποιηθούν ως πρώτη ύλη σε διάφορες κατασκευές. Εννοείται, ότι οδηγήθηκα σε ανελέητο ψαχούλεμα στα άδυτα των συρταριών και εννοείτε, ότι είχατε δίκιο, βρήκα διάφορα πραγματΣτοίχιση  στο  κέντροάκια που θα μου φανούν χρήσιμα.

Εδώ και κάμποσες μέρες, πάντως, μαζεύω τα ρολά από τα χαρτιά υγείας για μια πολύ εντυπωσιακή διακοσμητική ιδέα που βρήκα ψάχνοντας στο διαδίκτυο για το blog


που διατηρούμε εδώ και ένα μήνα με την αδερφή μου, Ευγενία, και
μπορείτε να δείτε εδώ. Ρίξτε μια ματιά και στα υπόλοιπα θεματάκια μας, είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα posts, παρόλο το πολύ μικρό διάστημα που είμαστε στον αέρα!!!

Από θέμα κατασκευής, χθες έφτιαξα το πρώτο μου χριστουγεν
νιάτικο στολίδι για φέτος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Πώς σας φαίνεται;





Χρησιμοποίησα εκρού και ροζ τσόχα, ροζ κορδελάκια, πράσινη σατέν κορδελίτσα
για το δεντράκι που έπιασα με μικρές βελονιές σε σχήμα έλατου και κέντησα πράσινες χάντρες για να τονίσω το εσωτερικό του δέντρου.
Το πράσινο κορδελάκι με το κουμπί, μάλλον θα το βγάλω...

Σκέφτομαι να φτιάξω μια σειρά από τέτοια στολίδια με παρόμοια υλικά, για να δημιουργηθεί τελικά ένα ολοκληρωμένο σετάκι μέχρι Χριστούγεννα. Συνήθως φτιάχνω διάφορα σκόρπια, χωρίς κάποια συνοχή μεταξύ τους, προσπαθώντας να δω διάφορες τεχνικές και υλικά. Φέτος λέω να το κάνω πιο οργανωμένα! Α, στα συρτάρια που λέγαμε ότι έψαχνα, βρήκα διάφορες μάλλινες κάλτσες μας σε διάφορα χρώματα που δε φοράμε πια, αλλά για κάποιο αδιανόητο λόγο τις κρατάμε ακόμα... Σκέφτομαι, ότι άμα βρω ταιριαστά υλικά, μπορεί να μετατραπούν άνετα σε χριστουγεννιάτικες... θα δούμε...την προσπάθεια θα την κάνω, πάντως!

Ένα είναι σίγουρο, ότι έχω να φτιάξω πολλά πολλά δωράκια για φίλους και συγγενείς που θα δώσω εν' όψει εορτών.

Πριν κλείσω, θέλω να σας πω πόσο χαρούμενη είμαι που σιγά σιγά αυτό το blog αποκτά φίλους που το παρακολουθούν και σας ευχαριστώ όλους όσους το επισκέπτεστε καθημερινά. Σκέφτηκα, λοιπόν, να κάνω κι εγώ ένα δωράκι,
για να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας.

Σύντομα θα σας ενημερώσω για το πρώτο μου GIVEAWAY, για το δώρο και τη διαδικασία.


Μέχρι τότε... Φιλάκια και να περνάτε όμορφα!



2 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Α, το στολιδι το βρίσκω έξοχο. Εχει και ωραίες λεπτομέρειες και δείχνει καλοφτιαγμένο. Τι ωραία έκπληξη και το give away! Περιμένω με ανυπομονησία!!!
Φιλάκια

NANTIA είπε...

Ευαγγελία εξαιρετικό το στολιδάκι και καταπληκτικό το αδερφο-blog σας! Έσπευσα να γίνω αναγνώστης! Μου αρέσουν όλα όσα κάνεις, με μια αδυναμία στις δημιουργίες felt!
Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
(ΥΓ: έλα κι από το σπιτάκι μου, δίνω κι εγώ ένα δωράκι σε μια τυχερούλα!)

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...