Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΤ!



Κι επιτέλους τέλος με τις κάλτσες... τουλάχιστον για την ώρα!
Μου αρέσουν πάρα πολύ κι έχω ενθουσιαστεί, αλλά κουράστηκα λίγο, οπότε είπα να αρκεστώ σε αυτές τις τρεις προς το παρόν. Άλλωστε, έχουμε μπόλικο χρόνο μέχρι τις γιορτές και θέλω να ξεκινήσω κάτι καινούργιο.

Δεν είναι πολύ γλυκές; Στη λευκή κάλτσα έχει κεντήσει η Ευγενία μια ροζ καρδούλα με μαλλί πλεξίματος χρησιμοποιώντας βελονιά "αλυσίδα" .



εννοείται ότι ήθελα να κάνω και χριστουγεννιάτικη προσωμείωση, οπότε ξέθαψα και λαμπάκια για ντεκόρ...χα χα.

Τέλος, χρειάζομαι μια συμβουλή, εάν γνωρίζετε. Πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση για να μεγεθύνεται η φωτογραφία, όταν πατάμε πάνω της;

Φιλιά πολλά


4 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Είναι τέλειες και ομολογώ ότι μάλλον θα κάνω τη μαμά περήφανη για την καρδούλα που έφτιαξα (χι, χι). Βέβαια, τη ...βρώμικη δουλειά την έκανες εσύ με τόση ψιλοδουλειά που έχουν οι κατασκευές σου!

Anzouya είπε...

Τέλειες έγιναν! Ειδικά η προσομείωση φανταστική! Λες και έχουμε ήδη Χριστούγεννα! :-)

Όσο γι'αυτό που ρωτάς, πατώντας τώρα πάνω στις φωτογραφίες σου έτσι κι αλλιώς ανοίγουν μόνες τους λίγο μεγαλύτερες. Αν θες να είναι πιο μεγάλες θα πρέπει όταν τις βάζεις μέσα στην ανάρτηση να πατήσεις πάνω τους και θα σου βγάζει μια μπάρα που επιλέγεις small-medium-large για το μέγεθος τους. Εγώ συνήθως επιλέγω το large. Για δοκίμασέ το κι αυτό κι αν δεν πετύχει ή έχεις πρόβλημα μου λες.

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Anzouya, ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο. φαντάσου ότι στον δικό μου υπολογιστή δεν ανοίγουν καθόλου οι φωτος, έστω και σε μικρό μέγεθος. Δοκίμασα στης αδερφής μου τον υπολογιστή τη συμβουλή σου και εννοείται έχεις δίκιο. Μάλλον, έχω πολύ παλιο explorer και γι' αυτό δεν μου ανοιγουν, ούτε βλέπω την μπάρα.

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Anzouya, τελικά βρήκα τι λάθος ρύθμιση είχα. Δεν φταίει ο Internet Explorer, απλά στις Γενικές Ρυθμίσεις του ιστολογίου είχα επιλεγμένο το "παλιό πρόγραμμα επεξεργασίας" και όχι το "ενημερωμένο" που προτείνεται, κιόλας....

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...