Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!



Καλησπέρα σε όλους σας!

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, γιατί η ενασχόλησή μου με το Blog αυτό, αλλά και με αυτό που έχουμε ξεκινήσει με την Ευγενία, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ, με έχει οδηγήσει σε πάρα πολύ όμορφα blogs, όπου γνωρίζω ανθρώπους με πολύ ενδιαφέρουσες ασχολίες. 

Έτσι, ετοίμασα ένα δωράκι για όλους εσάς, για να εκφράσω τη χαρά μου που συμμετέχω κι εγώ στη μπλογκογειτονιά! Τι λέτε; Σας αρέσουν τα σκουλαρίκια; Τις ροζέτες τις έφτιαξα από γαλάζια και μπλε μαλλιά πλεξίματος, πρόσθεσα μαύρες μπάλες felt και μαύρες χαντρούλες. Κυρίαρχα, όμως, υλικά μου ήταν η πολλή αγάπη και ο ενθουσιασμός που θα το χαρίσω σε κάποιον από εσάς!


Εάν, λοιπόν, σας αρέσουν τα σκουλαρίκια μου, δε μένει παρά να ακολουθήσετε τα εξής απλά  τρία βήματα. 1) αφήστε μου το σχόλιό σας στην ανάρτηση αυτή (εάν αφήσετε ως ανώνυμος, χρησιμοποιήστε ένα όνομα, για να μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση),  2) γίνετε φίλοι του Blog μου, πατώντας στην ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ και 3)πείτε το και στους δικούς σας φίλους, με ένα link στο δικό σας blog (εφόσον έχετε, βέβαια).


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 27/11. 
Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή, 28/11


Φιλιά Πολλά σε όλους!


11 σχόλια:

"Los Angelinos" είπε...

Α λες ως πρώτη να είμαι και τυχερή? Είναι πολύ όμορφα και ίσως τελικά χρειάζεται να τολμάμε και σε έντονα χρώματα τον χειμώνα! Φαίνεται ότι έγιναν με ενθουσιασμό.

EVAGELIA VRETTOU είπε...

"Los Angelinos", σου εύχομαι καλή τύχη και όπως και να 'χει σε ευχαριστώ που παίρνεις μέρος και ξεκινάς, μάλιστα, τη διαδικασία. Χαίρομαι που σου αρέσουν! φιλιά

Little Green Fairy είπε...

Καλά περιττό να σου πω ότι είδα άλλες και άλλες αναρτήσεις σου και αυτή την έχασα (και τα έχω και 4)! Καλά που μου το έγραψες! Ναι, ναι θέλω και εγώ να πάρω μέρος. Φιλιά και ευχές για μια πολύ όμορφη εβδομάδα!

drosostalitsa είπε...

Πανέμορφο το δωράκι!!!!!

NANTIA είπε...

Καλέ τι όμορφα!! Κι εγώ λοιπόν δηλώνω περήφανα τη συμμετοχή μου! Πάντα τέτοια!

Emmanouela είπε...

Καλημέρα! Καλώς σε βρίσκω και σε ευχαριστώ για την επίσκεψη στο δικό μου μπλογκ! Είναι πανέμορφες οι δημιουργίες σου! Αξίζουν συγχαρητήρια! Μακάρι να κερδίσω εγώ αυτά τα πανέμορφα σκουλαρίκια! Καλή συνέχεια!!!

zoe.k. είπε...

wwwwwwwwww ti omorfa!!! :)

Ρεβεκκα είπε...

πολυ ομορφο.θα παρω κ εγω μερος.φιλια...

Unknown είπε...

Πολύ όμορφα είναι!

Eva είπε...

Καταπληκτικές δημιουργίες!

Katerina είπε...

omorfa einai

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...