Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

μόνο ροζ σκέψεις, παρακαλώ!



Κ α λ η μ έ ρ α α α!


Βρήκα αυτό το ριγέ ύφασμα που είχαμε αγοράσει πριν πολύύύ καιρό από το ΙΚΕΑ και σκέφτηκα να κάνω κάτι πιο κοριτσίστικο. Έτσι, λοιπόν, για να του ταιριάξω κάτι, έφτιαξα το ροζ λουλούδι με τσόχα, ακολουθώντας ένα πάρα πολύ απλό tutorial που βρήκα στο διαδίκτυο, πρόσθεσα και ρίγη ροζ δαντέλα που είχα και τέλος, ένα μικρό κουμπάκι στο κέντρο. Και το άφησα στην άκρη σκεπτόμενη πως να το συνεχίσω...Ύστερα από μια σύντομη νυχτερινή διαβούλευση στο facebook με τις ξαδέρφες (μιας και το προορίζω για την ανιψούλα μου και ήθελα τη γνώμη της μαμάς της και των λοιπών θείων...) αποφασίσαμε να γίνει ζώνη για φορεματάκι και να φτιάξω και μια αντίστοιχη κορδελίτσα για τα μαλλιά για να σεταριστούν! Μόλις ολοκληρωθούν, θα σας τα δείξω!








Και για την ιστορία...
είμαστε 6 πρωτοξαδέρφες (αναμεταξύ μας κάποιες αδερφές, βέβαια...) που μεγαλώσαμε μαζί στη Λευκάδα και νοιώθουμε η μία την άλλη σαν αδερφή! Μαζί έχουμε περάσει υπέροχα παιδικά χρόνια, με πολλά παιχνίδια και ζουζουνιάρικες στιγμές. Και συνεχίζουμε έτσι... Εδώ, λοιπόν, και 1 χρόνο (και κάτι ψιλά...) έχουμε αποκτήσει την πρώτη μας ανιψούλα, την Κυβέλη, η οποία καταλαβαίνετε ότι μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων μας! Είναι απλά μια STAR! Τώρα, βέβαια, θα αποκτήσει και αδερφάκι... (ελπίζω να μην έχουμε "μάχες"), αλλά και ξαδερφάκι, μιας και θα γεννήσει κι η άλλη ξαδέρφη!...
Ωχ...έχω να φτιάξω πολύ πράγμα, δηλαδή! Χι Χι! Τέλεια!

Φιλάκια πολλά και ζουζουνιάρικα!

Υ.Γ.1) η αναφορά σε ξαδέρφες κι ανιψάκια μου έφτιαξε τρελά την πρωινή μου διάθεση! Τελικά, όντως, οι σκέψεις που κάνουμε επηρεάζουν την ψυχολογία μας... 
Μόνο ροζ και χαρούμενες σκέψεις, παρακαλώ! 


Υ.Γ.2) ακόμα 3 μερούλες για να δηλώσετε συμμετοχή για το δωράκι μου στο 1ο  μου BLOG CANDY!





5 σχόλια:

puccarina είπε...

Να χαίρεσαι τα ανηψάκια σου! Και εμείς κάπως έτσι είμαστε μόνο που είστε μία παραπάνω εμείς είμαστε 5 και ο γίος μου είναι η Κυβέλη σας και τον κακό-καλό μαθαίνουν...Η ζώνη είναι παραμυθένια και σίγουρα η μικρούλα θα την λατρέψει!!!Τελικά οι άνθρωποι που αγαπάς είναι ο αληθίνος πλούτος.

Αlex... είπε...

Σουπερ χαριτωμενο το δωρακι σου!!!Αυτα τα γλυκουλικα χανω που εχω αγορι!!!Να την χαιρεσαι την ανιψουλα και με το καλο τα καινουρια μωρακια στην οικογενεια!Ειναι τυχερα που εχουν μια θεια καλλιτέχνη, για να τους φτιαχνει ομορφα δωρακια!

Unknown είπε...

Τυχερή η μικρούλα που έχει τέτοια θεία χρυσοχέρα^^
Καλημέρα από μένα!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

...puccarina μου, να σου ζήσει ο γιος και να είστε πάντα ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι με την οικογένεια σου. Αυτούς θεωρώ κι εγώ τον αληθινό πλούτο σε αυτή τη ζωή!
...Alex, δεν είχα υπόψη ότι είσαι μανούλα! Να σου ζήσει ο γιος και να είναι γερός. Τα αγόρια έχουν τις δικές τους χαριτωμενιές!
...Chris, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ γενικά για τα μηνυματάκια σας και τις γλυκές κουβέντες που μου γράφετε! Ανταποδίδω με πολλή αγάπη!

NANTIA είπε...

Είναι μια σκέτη γλύκα! Είμαι κι εγώ κοριτσοθεία και τρελαίνομαι να φτιάχνω πραγματάκια για τις ανιψούλες!
Πολλές καλημέρες!!!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...