Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ!


καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ο καιρός μας τα έχει μπερδέψει λιγάκι φέτος...ο πιο ζεστός Νοέμβρης, λέει, των τελευταίων χρόνων! Τον αποσυντονίσαμε κι αυτόν... πάει...Μας αποσυντόνισε και το θέμα της κρίσης και δεν ξέρουμε τι μας περιμένει... Μάλλον, γι' αυτό κι έχουμε πέσει όλες με τα μούτρα και φτιάχνουμε τόσα χριστουγεννιάτικα, να ξεχνιόμαστε και να χαιρόμαστε και με κάτι! Με τις δημιουργίες μας! Τι καλύτερο! Κι όπως λέει και η φίλη Table Rouge, δε νομίζω να έχουμε και πολλά στολίδια να αγοράσουμε από τα μαγαζιά, αφού έχουμε φτιάξει ΤΟΟΟΟΣΑ!

Συνέχισα κι εγώ με τον πολυμερικό πηλό και να τα αποτελέσματά μου....



Χρησιμοποίησα Cernit διαφόρων χρωμάτων, εκ των οποίων κάποια ανέμιξα κιόλας, για να πετύχω αποχρώσεις που δεν είχα. Στα αγγελάκια, αφού τα έψησα, πρόσθεσα και λίγη κόλλα με χρυσόσκονη που άπλωσα με το δάχτυλο στα φτερά τους και στο στεφάνι τους 
(... που δε φαίνεται στις φώτος πολύ καλά...). 
Ε, λίγη χρυσόσκονη επιβάλλεται, σωστά;
Η αδερφή μου αγόρασε μόνο με 3 € ένα σακουλάκι που είχε μικρό πλαστικό πλάστη και κουπ ατ με χριστουγεννιάτικα θέματα για τον πηλό από ένα μαγαζί με είδη hobby και design από το Παγκράτι. Υποθέτω μπορούμε να βρούμε ανάλογο εξοπλισμό σε όλα τα μαγαζιά που σχετίζονται με hobby.

Τα είδαν και μερικοί φίλοι και ξετρελάθηκαν, οπότε σκέφτηκα ότι μπορούν να γίνουν πολύ ωραία δώρα για τις χριστουγεννιάτικες επισκέψεις μας! Ίσως μέσα σε ένα κουτάκι ή σακουλάκι, συνοδεία μιας μικρής καρτούλας με μερικές γλυκές ευχές...

φιλιά!


11 σχόλια:

Αlex... είπε...

Πολύ όμορφα Ευαγγελια!!!Μπραβο!

zoe.k. είπε...

Χριστουγεννά!Χριστουγεννά!
Χριστουγεννά!
Χριστουγεννά!
Χριστουγεννά!
Χριστουγεννά!
Χριστουγεννά!
Χριστουγεννά!!!!!!!!!!!!!!
τελεια τα στολίδια Ευαγγελία! :)

Table Rouge είπε...

Λες για μένα αλλά και συ δεν πας πίσω! Τι όμορφα στολίδια!! Πραγματικά είναι και πολύ όμορφα για χριστουγεννιάτικα δώρα.
Να έχεις μια πολύ καλή μέρα!!

Anzouya είπε...

καλά, είναι ΤΕΛΕΙΑ! Άσε που θυμίζουν και μπισκότα! Είμαι σίγουρη πως θα δείχνουν υπέροχα πάνω στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Unknown είπε...

Πολύ γλυκούλια^^
Καλή Εβδομάδα^^

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Ωωωωω!!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!! Τα σχόλιά σας με ενθουσιάζουν πάντα και τα διαβάζω με πολύ χαρά! Φιλιά σε όλες!

spoon_n_love είπε...

Ευαγγελία μου καλησπέρα χαίρομαι που σε βρήκα.Κάνεις εκπληκτικά πράγματα μπράβο σου

EVAGELIA VRETTOU είπε...

nadia, καλως σε βρήκα και σε ευχαριστώ πολύ!

NANTIA είπε...

Έγιναν τόσο μα τόσο γλυκούλια! Πολύ λεπτομέρεια Ευαγγελία μου! Μπράβο!!!

Atelia είπε...

Τέλεια!!!!!!!!!! Πιάνουν τα χέρια σου...

Ειρήνη είπε...

Είναι απίστευτα!!!!!Πολύ γλυκά!!!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...