Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Τζα! Επανήλθα!!!


Και σας καλημερίζω με πολλή χαρά! 
Εντάξει, λοιπόν, με τον υπολογιστή, με μια μικρή χειρουργική επέμβαση φτιάχτηκε... 


Εν τω μεταξύ... 

...ταχυδρόμησα τα σκουλαρίκια της Νάντιας που κέρδισε στο blog candy και γράφει ότι της άρεσαν πολύ! Να τα χαρείς σου εύχομαι, από την καρδιά μου! 

...η mammy μου έπλεξε με το βελονάκι ένα σωρό λουλουδάκια που της ζήτησα για να τα χρησιμοποιήσω σε διάφορες κατασκευές και συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον...δουλειά δώσε της και μπορεί να αφοσιωθεί μέχρι να τελειώσει ένα κατάστημα μαλλιών... χι χι!


...γνώρισα και από κοντά μια φίλη από το flickr, η οποία μου ζήτησε να της φτιάξω ένα κολιέ που είχα φτιάξει πέρυσι και της άρεσε. Πρόκειται για την Μίνα, ή αλλιώς a busy little hook, μια πολύ γλυκιά κοπέλα, που ασχολείται με το πλέξιμο με βελονάκι και πλέκει πολύ όμορφα σκουφιά, κασκόλ κ.λ.π.

...έφτιαξα και μερικά πραγματάκια, ορίστε δυο από αυτά...




...και το καλύτερο από όλα!!! Η Ευγενία όρισε την αυριανή μέρα "Κυριακή Κατασκευών" και έτσι θα βρεθούμε με τη φίλη Νάσια και ξαδέρφη Κατερίνα για χριστουγεννιάτικες κατασκευές! Έτσι κατεβήκαμε χθες στο κέντρο της Αθήνας και αγοράσαμε χαρτιά, χάντρες, πολυμερικό πηλό, κορδελίτσες και διάφορα υλικά για scrapbooking. Τα τελευταία τα αγοράσαμε από ένα μικρό, αλλά καλά εξοπλισμένο βιβλιοχαρτοπωλείο που μόλις ξεκίνησε να πουλάει υλικά scrabooking. Το βρήκαμε τυχαία! Κρατήσαμε τη διεύθυνση, αλλά δυστυχώς την έχει η sister...μόλις μου τη δώσει θα σας τα γράψω! 

Φιλιά πολλά!

4 σχόλια:

Anzouya είπε...

Πάλι καλά που η εγχείρηση πέτυχε και ο "ασθενής" δεν απεβίωσε! :-) Δεν είμαστε για τέτοια τώρα!
Ανυπομονώ να δω πού θα χρησιμοποιήσεις τα πλεκτά λουλουδάκια σου. Μέχρι στιγμής πάντως η στέκα και το κολιεδάκι δείχνουν υπέροχα!
Καλή διασκέδαση στην "Κυριακή Κατασκεύων"! Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε τέλεια!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Anzouya, αυτός ήταν ο φόβος μου...μήπως πετύχει η εγχείρηση και αποβιώσει ο ασθενής...χι χι! Αλλά, πάλι καλά, τον φτιάξαμε γρήγορα! Χαίρομαι που σου άρεσαν αυτά που έφτιαξα! Thanks!

Emmanouela είπε...

Πολύ όμορφα τα νέα σου! Και οι νέες σου δημιουργίες πολύ χαρούμενες! Περιμένουμε νέα από τη χτεσινή Κυριακή κατασκευών!!
Καλή εβδομάδα!!

EVAGELIA VRETTOU είπε...

Emmanouela μου, καλή εβδομάδα και σε σένα! Ευχαριστώ πολύ για το γλυκό σου σχόλιο!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...