Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Να γεμίσουν τα σπίτια όλων με
ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ 

Και με μια θετική ματιά ας προσπαθήσουμε 
να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των καιρών!

Τις προηγούμενες ημέρες δεν πρόλαβα ούτε να ανοίξω τον υπολογιστή, έτσι, ίσα ίσα να ρίξω μια γρήγορη ματιά στα αγαπημένα μου ιστολόγιά σας... Για καλούς λόγους, βέβαια! 

Καταρχήν, μια φίλη στο facebook που τις αρέσουν αυτά που φτιάχνω, μου ζήτησε να τις φτιάξω 4 αξεσουάρ για να τα δωρίσει, οπότε του ότι είχα μόνο 3 μέρες καιρό, τα χέρια μου πήραν φωτιά! Αλλά το διασκέδασα! Άμα ακούσεις καλά λόγια για ότι φτιάξεις, δεν πετάς στα σύννεφα; Εγώ πάντως, ναι!



καρφίτσες με χάντρες και λουλούδια felt, χαντρούλες, κουμπιά και κορδελίτσες


καρφίτσα felt

περιβραχιόνιο felt σε μαύρες, γκρι και μωβ αποχρώσεις


Κάναμε όμως και την απόδρασή μας από την πόλη με τον Αποστόλη, οπότε την Τετάρτη φύγαμε για μονοήμερη στην Αράχωβα! Πολύ κρύο και ομίχλη, αλλά έτσι νοιώσαμε και λίγο πιο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Γυρίσαμε με σακούλες γεμάτες φορμαέλα (τυρί της περιοχής που τρώγεται ψητό) και λουκάνικα για εμάς και τα αδέρφια! Μακάρι να ξέραμε και που να φάμε, ώστε να αποφύγουμε τις εντελώς τουριστικές ταβέρνες του κεντρικού δρόμου, αλλά και πάλι περάσαμε τέλεια!


Οι κατασκευές συνεχίστηκαν με δώρα που ήθελα να κάνω σε συγγενείς και φίλους. Το μωβ κυριάρχησε σε όλες τις αποχρώσεις!!! Μιλάμε για πολύ μωβ, όμως... Και μιας και οι κορδέλες άρεσαν πολύ, έφτιαξα μερικές ακόμα για να δωρίσω.

καρφίτσες felt

  


 
 και κάτι διαφορετικό από...μωβ!




 Τέλος, προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα και την αδερφούλα στην προετοιμασία του πάρτι για το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο παρεμπιπτόντως περάσαμε τέλεια! Και του χρόνου να ξαναγιορτάσουμε έτσι!






13 σχόλια:

Unknown είπε...

ευαγγελια ολα ομορφα αυτα που εφτιαξες.. κ οσο υπεροχα περασες στο ταξιδι σου ετσι να ειναι κ οι μερες της νεας χρονιας...με υγεια φυσικα κ πολλες εμπνευσεις για τα δημιουργηματα σου

Δημιουργία είπε...

Απ΄την καρδια μου μια ευχη στο νεο χρονο κανω: ο,τι αγαπας κι ο,τι ποθεις, αυτο και να σου φερει.

mirsini's creations είπε...

Ευχαριστω για τις ευχες σου Ευαγγελια!
Κι εγω, πρωτα απο ολα θα σου ευχηθω υγεια και πολυ γελιο για το 2011! Να περνας ομορφα ο,τι κι αν κανεις και αυτη τη χρονια. Πολυ ωραια τα χειροποιητα σου! Κeep it up!

spoon_n_love είπε...

Ευαγγελία μου πολύ όμορφα όλα όσα έκανες ειδικά αυτά με τα felt τα πρώτα υπέροχα.Μπράβο!!!

Anzouya είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Και του χρόνου να είστε καλά με υγεία,ευτυχία και πολλή αγάπη!
Όλα δείχνουν τέλεια! και οι καρφιτσούλες σου πολύ χαριτωμένες! απ'ότι φαίνεται όμως και οι κορδέλες σου έκαναν φραύση! Μπράβο! :-)

Σιροπιαστό Μπρόκολο είπε...

polu omorfa ola !! h kordela teleiaa

Elina είπε...

Καλή χρονιά και σε σενα με όλα τα καλά! Πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες! Ειδικά αυτά με την τσόχα μου αρεσουν ιδιάιτερα! Λέω να δοκιμασω κι εγω την τσοχα λίγο...

misirlouka είπε...

ΟΙ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ειναι τελειες!!!!!!!ονειρεμενα τα χρωματα τους,φανταστικοι συνδιασμοι!!!

Evie είπε...

Καλή κι ευτυχισμένη χρονιά, με υγεία, γέλιο, χαρές και δημιουργιες !!! Όπως πάντα όλα είναι πολύ όμορφα.

EVAGELIA VRETTOU είπε...

καλημέρα κορίτσια, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας. χαίρομαι που σας άρεσαν αυτά που έφτιαξα και ειδικά οι καρφίτσες που από ότι φαίνεται άρεσαν περισσότερο από όλα!

Ανώνυμος είπε...

Τα δωράκια που μου εφτιαξες εντυπωσίασαν Φιλενάδα μου!! Είμαι φαν σου και το δηλώνω!! Καλή χρονια να έχεις και δημιουργική. Μινα.

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Λοιπόν, Μίνα, αυτά τα μπιζού τα είδα από κοντά και τα ερωτεύτηκα κι εγώ. Μου φαίνεται θα κάνω κι εγώ τη δική μου παραγγελεία! Εν τω μεταξύ να ευχαρηστήσω το αδερφάκι μου που έκανε όλη τη δύσκολη δουλειά του πάρτυ: ίσιωμα μαλλιών, μουσική επιμέλεια, τηγάνισμα, ψυχολογικό support μέχρι τις 6 το πρωί ...και όλο και κάτι θα ξεχνάω! Ευχαριστώ αδερφάκι!!!

Ειρήνη είπε...

Φοβερά όλα τα δωράκια!!!!
Πάντα τέλεια να περνάτε εύχομαι!!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...