Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Δωράκι κανείς;...


Καλημέρα φίλοι μου! 
Ελπίζω να περάσατε όμορφη Πρωτομαγιά!   

Η δεύτερή μας συνάντηση είναι γεγονός! Οριστικοποιήθηκε για αύριο Τρίτη στις 6 το απόγευμα. Η Χριστίνα έχει όλες τις λεπτομέρειες για το μέρος που θα συναντηθούμε. Εννοείται ότι είστε ευπρόσδεκτες είτε ήσασταν στην προηγούμενη συνάντηση, είτε όχι. Είναι ανοικτή η πρόσκληση προς όλους και είμαι σίγουρη ότι θα περάσουμε και αυτή τη φορά πολύ όμορφα! Δε θα ξεκολλάμε!

Καιρό είχα να δείξω κάποια δημιουργία...
Ε, σήμερα θα σας δείξω κι όχι μία, αλλά τρεις! Και το καλύτερο; Είναι για εσάς! 


Ήρθε επιτέλους ο καιρός να κάνουμε με την αδερφούλα εκείνο το giveaway που σας είχαμε υποσχεθεί εδώ και καιρό. Φτιάξαμε, λοιπόν, μερικά δωράκια για να σας ευχαριστήσουμε που μας κρατάτε την καλύτερη συντροφιά στις καλλιτεχνικές και όχι μόνο αναζητήσεις μας, που μας εμπνέεται και κυρίως αφιερώνετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για να παρακολουθήσετε τα ιστολόγιά μας. 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση και να κερδίσετε ένα από τα τρία δωράκια που βλέπετε πάνω δεξιά στο ιστολόγιο, περάστε στο κοινό μας σπιτάκι και αφήστε το σχόλιό σας μέχρι την Κυριακή 15/5.


15 σχόλια:

Κική Κωνσταντίνου είπε...

καλο μηνα γλυκο κοριτσι!

Κατερίνα είπε...

Ναι ναι θα ειμαστε εκει...Παμε τωρα για το δωράκι!!!!!!
Καλημέρα και καλό μήνα!!!

Aνθήλη είπε...

Καλημέρα Ευαγγελία μου και καλό σας μήνα το είδα το giveaway. Γειά στα χεράκια σας. Όσο για την συνάντηση για την ώρα είμαι μέσα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα σας δω αύριο. Άν δεν τα καταφέρω ποιός με ακούει πάλι. Για μάντεψε. Μην γελάς σε βλέπω. Μα Τρίτη; Μην ξεχάσεις την παραγγελία μου θα με σκοτώσουνε.

το χειρότεχνο είπε...

καλη μερα κ καλο μηνα!τρεχω να λαβω μερος στο διαγωνισμο σας!αυτα τα σουπλα με ξετρελαναν

Lefkothea είπε...

τρεχω τρεχω να προλαβω....τοσο ομορφα δωρακια δεν χανονται!!!

λΕλένη είπε...

Μπράβο κορίτσια!!! Και για τη συνάντηση και για το δωράκι!!! Άκουσα τα καλύτερα για σας!!! :) Στην επόμενη συνάντηση εύχομαι να την ανακοινώσετε νωρίτερα και που ξέρεις μπορεί να έχετε και μία Κρητικιά στην παρέα σας!!! :) Φιλιάαααα!!!

spoon_n_love είπε...

Καλημέρα καλό μήνα και καλή καλή επιτυχία σε όλους αχ αυτά τα σουπλά είναι.....ονειρεμένα!!!!!

Ειρήνη είπε...

Ευαγγελία δήλωσα εννοείται συμμετοχή!!
Θα σας δω αύριο κοριτσάκια!!
Φιλιά!

Magdalene B. είπε...

βεβαίως κ θα περάσουμε!καλό μήνα!

el.mar είπε...

Καλό μήνα!!!Άντε με το καλό κ η 2η συνάντηση!!!
Φιλάκια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ...ΚΙ ΕΓΩ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΑ'''ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑΑΑΑΑ....
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑ..ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩ!

Μαριάννα είπε...

Καλο μηνα Ευα μου!!
Παω για το δώρο και εγω...........

Unknown είπε...

Δυστυώς Ευαγγελία μου εγώ δεν θα τα καταφέρω και λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό...Σου εύχομαι να έχεις ένα καλό Καλοκαίρι και καλή δουλειά και πολλούς τουρίστες...Θα πάω βέβαια και για το δωράκι σας..

εύα είπε...

ο μήνας θα είναι καλός, το λένε και τα άστρα, το κακό είναι ότι είστε μακριά και δεν μπορώ να είμαι σε κάποια από τις συναντήσεις σας...

TATIANA είπε...

Πάλι το έχασα... Έχει πέσει λίγη δουλίτσα και τρέχω και δεν φτάνω... Ελπίζω να τα καταφέρω επιτέλους την επόμενη φορά...

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...