Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τερατάκια χαρωπά για έναν μπόμπιρα




Αυτές τις μέρες μια κούτα με τσόχες, κλωστές, ψαλίδια και συναφή μεταφέρεται από δωμάτιο σε δωμάτιο και μόλις βρω ευκαιρία την ανοίγω για να βάλω μερικές βελονιές. Άφησα για λίγο τα σπιτάκια - γούρια στην άκρη, για να ολοκληρώσω ένα δωράκι για το μικρό αντράκι μιας καλής μου φίλης. Ήθελα να κάνω ένα διακοσμητικό για το δωμάτιο του, αλλά να είναι και κάπως ιδιαίτερο. Και μιας και καιρό τώρα φλέρταρα με την ιδέα να φτιάξω έναν υψομετρητή (growth ή height chart, αγγλιστί) αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. 





Αποτελείται από δύο κομμάτια τσόχας μήκους 1μ, τα οποία έχω ενώσει με blanket sticth. Στην όψη έραψα τρία χαρούμενα τερατάκια και μια κορδέλα, στην οποία κόλλησα με πιστόλι σιλικόνης τη μεζούρα. Μερικά διάσπαρτα κουμπάκια ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα.





Ελπίζω να ταιριάζει στους χρωματισμούς του δωματίου και να αρέσει στο μικρούλι!






6 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Λοιπόν, αυτά είναι τα πιο χαρούμενα και διασκεδαστικά τερατάκια που έχω δει!!! σίγουρα θα αρέσει πολύ το δώρο σου. Εύγε και για το blanket stitch που το έχεις κάνει στο χέρι και είναι τόσο συμμετρικό!! Φιλάκια πολλά!

ChinaCatSunflower είπε...

Τέλειο δώρο για παιδάκι και τα τερατάκια πανέμορφα!!! :Ο)

Μελίνα είπε...

Άχου τι ωραίο! Μπράβο Ευαγγελία! Έτσι που είναι υφασμάτινο και μαλακούλι, θα μπορούσες να φτιάξεις και μερικές παραμάνες (ή κάτι άλλο πιο safe) από τις οποίες θα κρέμεται ένα χαρακτηριστικό μπιχλιμπίδι, και να τις καρφιτσώνεις πχ στο ύψος του παιδιού όταν γίνει 2 ετών, άλλο για 3 ετών, όταν έπεσε το πρώτο δόντι κλπ. Έτσι θα είναι και ωραίο αναμνηστικό! Φιλάκια!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα όλα
Φιλάκια ...

Thalia Tzellou είπε...

Πάρα πολύ όμορφα!! Τέλειο και για δώρο!!

Pepi είπε...

Τόσο χαρούμενα τερατάκια για πραγματικά τερατάκια!!! χαχαχα!!!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...