Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Νεραϊδένια βάφτιση


Στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη διοργανώσαμε μια πολύ ξεχωριστή βάφτιση, αφού οι νεοφώτιστες ήταν τα κοριτσάκια μας! Ήταν πραγματικά μια μέρα γεμάτη συγκίνηση, χαρά και ενθουσιασμό, αλλά και πολύ κλάμα από το μωράκι μας...

                                 


Από καιρό είχα διαλέξει τα υφάσματα που προορίζονταν για τις μπομπονιέρες των μεγάλων, οι οποίες ήταν πουγκάκια, ιδιαίτερα καλοραμμένα και περιποιημένα από την αδερφούλα, Ευγενία.


      

                                   


Τις παιδικές μπομπονιέρες που ήταν μπρελόκ με το μονόγραμμα κάθε καλεσμένου παιδιού τις επιμελήθηκα η ίδια. Ήθελα να είναι πολύ προσωπικό το δωράκι που θα έπαιρνε κάθε παιδάκι και σκέφτηκα πως αυτή η μπομπονιέρα ήταν ιδανική λύση.



μπρελόκ - μπομπονιέρα τσόχινο μονόγραμμα


Οι ροζ και πράσινες αποχρώσεις μου έφερναν στο μυαλό νεραϊδούλες, λουλουδάκια και πεταλουδίτσες που έγιναν τα διακοσμητικά των τραπεζιών μας.


 

 
 χειροποίητες τσόχινες νεραϊδούλες



χειροποίητη ΄διακοσμητική γιρλάντα με τσόχινα λουλουδάκια ραμμένα πάνω σε τσόχινο κορδόνι




γιρλάντα με σημαιάκια από τα χεράκια της αδερφούλας


Και μια έκπληξη περίμενε τους λιλιπούτειους καλεσμένους, που εκτός από την μπομπονιέρα τους και τα πολλά γλυκάκια, είχαν μερικά ακόμη δωράκια! Μαγικά ραβδιά με κουδουνάκια, σκούφους ξωτικών και λουλουδένια τσιμπιδάκια για να μεταμορφωθούν σε νεράιδες και ξωτικά! Τα αξεσουάρ αυτά έγιναν ανάρπαστα και τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι τα ευχαριστήθηκαν.






Τέλος, δε θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν στην προετοιμασία, αλλά και τη μέρα της βάφτισης, δηλαδή τις οικογένειές μας και τις ξαδέρφες Κατερίνα και Παναγιώτα.


6 σχόλια:

LitsArt είπε...

να χαίρεστε τα κοριτσάκια σας!
ήταν μια παραμυθένια βάπτιση που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς κ μεγάλους!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Ηταν πραγματικά όλα τέλεια!!

Νίκη είπε...

Τι παραμυθένια βάφτιση!! Να σας ζήσουν οι νεραιδούλες σας και να είναι η ζωή τους έτσι όμορφη, παραμυθένια και γεμάτη αγάπη ,όπως αυτή η μέρα!
Όλα όσα φτιάξατε ήταν υπέροχα, πολύ περιποιημένα και φροντισμένα! Μπραβο και στις δυό σας!!
Φιλιά πολλά και καλή χρονιά!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Μία ονειρεμένη βάπτιση που με τα χρώματα της ήταν λες και έβλεπα νεραιδούλες να πετάνε ολόγυρα! Να είναι γερά τα νεοφώτιστα , τυχερά και Ευλογημένα φίλη μου!

ChinaCatSunflower είπε...

Πανέμορφα όλα και πραγματικά παραμυθένια βάπτισή!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!! :Ο)

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...