Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Και πάλι πίσω, λοιπόν!


Καλημέρα... από την πρωτεύουσα πλέον!

Ναι, επιστρέψαμε προ ημερών και είμαι αντιμέτωπη με ένα σπίτι κλειστό 5 μήνες...

Φαντάζεστε ότι το καθάρισμα και το συγύρισμα δεν έχουν τελειωμό, ειδικά όταν η μικρή ξεκινάει εκείνο το ανεπανάληπτο "μαμάάά" με τόνο "σβήνω, λιώνω, χάνομαι αν δε με πάρεις ΤΩΡΑ αγκαλιά"! Το μπουμπουκάκι μου... Τα κατορθώματά της αυξάνουν μέρα με τη μέρα και δε χορταίνουμε να τη χαζεύουμε! Δεν σας κρύβω, όμως, ότι εκείνο το διωράκι που κοιμάται το μεσημέρι, το περιμένω πως και πως! Είναι ουσιαστικά οι μόνες ώρες που μπορώ ανενόχλητη να καταπιαστώ με τις χειροτεχνίες μου και να γράψω στο blog μου. 

Αυτές τις μέρες ασχολούμαι με μια παραγγελία που είχα για μια ακόμη γιρλάντα. Προορίζεται για μια μικρούλα ονόματι Σοφία και οι τσόχες που χρησιμοποίησα είναι πάλι σε μωβ και λιλά αποχρώσεις. 



Εκτός από τις υπάρχουσες, όμως, παραγγελίες που έχω να ετοιμάσω, ένα σωρό ιδέες αρχίζουν να απασχολούν το μυαλό μου. Το φθινόπωρο, άλλωστε, είναι μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους για όλες τις crafters, σωστά; 
Σιγά σιγά ετοιμάζουμε με το αδερφάκι μου και τις παραγγελίες για πρώτες ύλες για τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μας! 

Και πριν σας αφήσω, το ηλεκτρονικό μας μαγαζάκι στο etsy ολοένα και εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους. 
H αδερφούλα έχει ετοιμάσει μια σειρά από υφασμάτινες δημιουργίες, ενώ σύντομα θα ανέβουν και τα καινούργια πλεκτά παιχνίδια της μαμάς! 
Πάρτε μια ιδέα από τα πλεκτά ψαράκια της με τα ζωηρά χρώματα.


Η μικρή μου το αγάπησε το δικό της!




7 σχόλια:

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Αδερφάκι είσαι η βασίλισσα του φέλτ!! Τι ωραία που τα έκανες όλα! Κι αναρωτιέμαι τα λουλούδια με τί τρόπο τα έφτιαξες;; Οσο για τη μπέμπα είναι μια κούκλα!! Και δεν κρύβω ότι ανυπομονώ για χριστουγεννιάτικες κατασκευές!! Φιλάκια και ...καλό καθάρισμα.

mirsini's creations είπε...

Γειά σου Ευάκι !!
Οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες όπως πάντα !!!! Μου αρέσει πολύ η γιρλάντα και όλες οι λεπτομέρειές της και τα πλεκτά σου ψαράκια είναι τέλεια !!! Τα ερωτεύτηκα...όπως και τη μικρούλα σου !! Είναι γλύκα έτσι όπως αγκαλιάζει το ψαράκι της!!!
Φιλάκια Ευάκι !! Θα τα λέμε !!
Καλό φθινόπωρο !!! :ο)

skepiloges είπε...

Τι να πρωτοσχολιάσω!!! Θα αρχίσω με την πιο γλυκιά πιτσιρίκα!!Είναι υπέροχη και πολύ μου αρέσει έτσι όπως αγάπησε το ψαράκι!!! Υπέροχη η γιρλάντα αλλά τα πλεχτά είναι όλα τα λεφτά!! Καλές δουλειές και καλές δημιουργίες!!! ΑΑΑΑΑ και υπομονή με το καθάρισμα...δεν τελειώνει ποτέ το άτιμο χιχιχχι φιλιά!

Κυριακή-Κορίνα Δημητρουλάκη είπε...

Καλή σου μέρα,γλυκό μου πλάσμα!
Έχεις ταλέντο και φινέτσα!!!!!
Γεια στα χρυσά σου χέρια!
Και να χαίρεστε και τη γοργόνα σας,την πανέμορφη!
Καλές σου δουλειές μα ακόμα παρισσότερο,καλή συνέχεια στις δημιουργίες σου!!!!Ο χρόνος σου μπορεί να είναι "λιγοστός",λόγω υποχρεώσεων,αλλά περισσεύει η δημιουργικότητα σου!!!!
Φιλιά πολλά!!!!

Gina-Teta είπε...

Κορίτσι μου τι ομορφιές είναι αυτές; Φανταστικά Μπράβο και παλι μπράβο!

elenoula είπε...

glika to koritsaki sou! bouboukaki sketo!

ikaxela είπε...

Τί φάτσα! Ότι μπορείς άστο για μετά, πφφφ δουλειές είναι πάντα εκεί και θα σε περιμένουν!

Που είναι τα αβγά κουνελάκι;

Οι μέρες για το Πάσχα κοντεύουν και μικροί μεγάλοι ανυπομονούν! Θα ξεκουραστούμε από τις καθημερινές μας συνήθειες, θα βρεθούμε με φίλους κ...